Het smaakvolle alternatief

 

Als professionele cateraar proberen wij het uw gasten natuurlijk altijd zo goed mogelijk naar de zin te maken. Dat uw wensen daarbij leidend zijn zal ook geen verrassing zijn. Sterker nog, wij zien het als een uitdaging om u te verrassen wanneer u met speciale vragen en wensen komt. Zo zien wij al weer geruime tijd dat mensen veel bewuster willen gaan eten.


 

Was dit eerst nog een item dat vooral de eigen eettafel betrof, inmiddels zien we dat ook steeds meer bedrijfscateraars bezig zijn om in de bedrijfsrestaurants verantwoorde producten te serveren. Logisch dus dat ook wij als partycateraar steeds vaker de vraag krijgen of wij een smaakvol alternatief hebben voor de traditionele hapjes. En die vraag is zeker niet alleen ingeven door dieetwensen of allergieën. Steeds meer mensen kiezen er bewust voor om (bij voorkeur) duurzame producten te eten. Of houden er een vegetarische of veganistische eetgewoonte op na. Sommige mensen vinden het belangrijk gezond te eten. Ook op een feestje of op een borrel. Wij houden daar als cateraar natuurlijk heel graag rekening mee. Sterker nog, we doen ons uiterste best om te komen met smaakvolle alternatieven voor de bittergarnituur of traditionele borrelplank. En als we deze toch mogen serveren, zullen we altijd voor optimale kwaliteit gaan. Streekgebonden producten zijn daar een goed voorbeeld van. Of wat te denken van ambachtelijke producten. Recht van de leverancier, zo op het bord of op de schaal. Wie bewust culinair wil genieten, hoeft een borrel of feestje zeker niet over te slaan. Genieten is namelijk iets van ons allemaal. Wij staan graag voor u klaar om u daarbij te helpen.

Natuurlijk kunt u het jaar ook prima afsluiten met een bewuste borrel. Of het jaar beginnen met het goede voornemen om bewuster te gaan eten. Wij verzorgen uw eindejaars- of nieuwjaarsbijeenkomst graag.

0 reacties

Plaats je reactie:

Ik ben geen robot
Nieuws van onze leden
Jumbo distributiecentrum bloemenJumbo verhuist distributiecentrum bloemen Jumbo heeft vandaag de deuren geopend van haar nieuwe distributiecentrum en binderij voor bloemen. Door de groeiende populariteit van boeketten en bloemen bij Jumbo, was de vorige locatie aan de Zuidkade te krap geworden. Het nieuwe pand aan Amert 504 in Veghel heeft een oppervlakte van maar liefst 5.000 m², een verdubbeling van de capaciteit. Dankzij de nieuwe locatie kan Jumbo aan de sterk groeiende vraag naar bloemen blijven voldoen en seizoenspieken opvangen. De focus komt te liggen op de productie van boeketten. Deze worden ter plekke met de hand gemaakt door de bindsters van Jumbo. Het nieuwe distributiecentrum werd geopend door Kitty van Eerd - echtgenote van Karel van Eerd, oprichter van het familiebedrijf. Tevens nam zij de allereerste bos bloemen in ontvangst.
Berg & PartnersTijd voor reflectie bij Berg&PartnersDe wereld om ons heen verandert in razend tempo. Dat heeft direct en indirect invloed op de manier waarop bedrijven moeten worden geleid en ingericht. Om nu, maar zeker ook in de toekomst succesvol te blijven, is het noodzakelijk om als organisatie jezelf opnieuw te blijven uitvinden. Dat vraagt echter veel van de decision makers. Het Eindhovense bureau Berg & Partners ondersteunt directie en management, hun medewerkers en daarmee de hele organisatie in het begeleiden van succesvolle veranderingen of nieuw perspectief. Een openhartig interview met oprichter en partner Marcel van Bergen én partner in crime Wilbert Savonije. Samen met een team van 11 professionals ondersteunen zij onder andere directie en management van MKB-ondernemingen, familiebedrijven, multinationals en zorginstellingen in hun next steps als leiders.
© 2019 BrabantZaken | Built by Delite, powered by Envation.