Het smaakvolle alternatief

 

Als professionele cateraar proberen wij het uw gasten natuurlijk altijd zo goed mogelijk naar de zin te maken. Dat uw wensen daarbij leidend zijn zal ook geen verrassing zijn. Sterker nog, wij zien het als een uitdaging om u te verrassen wanneer u met speciale vragen en wensen komt. Zo zien wij al weer geruime tijd dat mensen veel bewuster willen gaan eten.


 

Was dit eerst nog een item dat vooral de eigen eettafel betrof, inmiddels zien we dat ook steeds meer bedrijfscateraars bezig zijn om in de bedrijfsrestaurants verantwoorde producten te serveren. Logisch dus dat ook wij als partycateraar steeds vaker de vraag krijgen of wij een smaakvol alternatief hebben voor de traditionele hapjes. En die vraag is zeker niet alleen ingeven door dieetwensen of allergieën. Steeds meer mensen kiezen er bewust voor om (bij voorkeur) duurzame producten te eten. Of houden er een vegetarische of veganistische eetgewoonte op na. Sommige mensen vinden het belangrijk gezond te eten. Ook op een feestje of op een borrel. Wij houden daar als cateraar natuurlijk heel graag rekening mee. Sterker nog, we doen ons uiterste best om te komen met smaakvolle alternatieven voor de bittergarnituur of traditionele borrelplank. En als we deze toch mogen serveren, zullen we altijd voor optimale kwaliteit gaan. Streekgebonden producten zijn daar een goed voorbeeld van. Of wat te denken van ambachtelijke producten. Recht van de leverancier, zo op het bord of op de schaal. Wie bewust culinair wil genieten, hoeft een borrel of feestje zeker niet over te slaan. Genieten is namelijk iets van ons allemaal. Wij staan graag voor u klaar om u daarbij te helpen.

Natuurlijk kunt u het jaar ook prima afsluiten met een bewuste borrel. Of het jaar beginnen met het goede voornemen om bewuster te gaan eten. Wij verzorgen uw eindejaars- of nieuwjaarsbijeenkomst graag.

0 reacties

Plaats je reactie:

Ik ben geen robot
© 2019 BrabantZaken | Built by Delite, powered by Envation.