Nunhems wint Limburg Export Award 2019

 

Nunhems Nederland heeft de Limburg Export Award 2019 gewonnen. Het bedrijf kreeg de voorkeur van de vakjury boven de twee andere finalisten Stamicarbon uit Sittard en Fancom uit Panningen. De prijs werd woensdagavond uitgereikt door Joost van den Akker, gedeputeerde Economie en Kennisinfrastructuur van de Provincie Limburg, tijdens een drukbezochte live L1-tv-uitzending bij Dinnissen Procestechnologie in Sevenum, de winnaar van vorig jaar.

 


 

De Limburg Export Award is een initiatief van de Export Sociëteit Limburg en werd voor de veertiende keer op rij uitgereikt. Net als voorgaande jaren was er een geldprijs van 10.000 euro en een kunstwerk voor de winnaar.

De vakjury koos de drie finalisten uit een shortlist van negen Limburgse bedrijven met elk een heldere, succesvolle exportstrategie en een gezonde bedrijfsvoering. Bij de die finalisten is een bedrijfsfilm geproduceerd. Deze zijn te zien via Twitter @L1, www.L1.nl, youtube.com/L1 en op website Export Sociëteit Limburg, www.exportsocieteit.nl

0 reacties

Plaats je reactie:

Ik ben geen robot
© 2019 BrabantZaken | Built by Delite, powered by Envation.