KLG Europe opnieuw een van de best geleide Nederlandse bedrijven

 

Ook dit jaar behoort KLG Europe uit Venlo en Eersel tot een van de best geleide bedrijven van het Nederlandse midden- en grootbedrijf. Dat maakte Deloitte op 2 februari bekend.


 

De kwalificatie maakt onderdeel uit van het Best Managed Companies-programma van Deloitte. Uit de verschillende BMC-onderzoeken is KLG Europe als een van de Best Managed Companies naar voren gekomen.

 

Deloitte organiseert het programma voor het negende achtereenvolgende jaar. KLG Europe werd dit jaar voor de vierde keer geselecteerd en dat zorgt ervoor dat de logistieke dienstverlener zich dit jaar Gold Member mag noemen.

 

Deloitte beoordeelde de bedrijven aan de hand van het Business Maturity Model dat zowel het interne als externe bedrijfsprofiel in kaart brengt.  

 

Kees Kuijken, ceo KLG Europe: “Het is mooi om te zien dat we zo uitzonderlijk goed scoren op het thema mens & cultuur. Dat onderstreept onze visie dat onze medewerkers KLG Europe maken tot wat we zijn. Het komende jaar ontwikkelen we ons onder meer verder op intermodaal transport door de joint venture New Silk Way Logistics."

 

Het Best Managed Companies-programma richt zich op Nederlandse ondernemingen die een omzet kennen van minimaal 25 miljoen euro, financieel gezond zijn en een aandeelhoudend of zelfstandig bevoegd management hebben.

 

Zie ook

 

 

 

0 reacties

Plaats je reactie:

Ik ben geen robot
© 2019 BrabantZaken | Built by Delite, powered by Envation.