ICS Groep neemt AMC Groep uit Wijchen en Venray over

 

De landelijk opererende schoonmaakorganisatie ICS Groep (1.800 werknemers) met hoofdvestiging in Eindhoven, heeft alle activiteiten overgenomen van facilitaire dienstverlener AMC Groep (550 medewerkers) uit Wijchen en Venray.


 

AMC blijft als zelfstandig merklabel binnen moederbedrijf ICS Groep opereren, gericht op het bedienen van het mkb in Gelderland en Noord-Limburg.

 

Door de overname ontstaan er vele synergievoordelen op het gebied van bedrijfscatering, schoonmaak én social return.  

 

William Vlemmix, directievoorzitter ICS Groep: “We zijn op zoek gegaan naar een goede club in Nederland om ons bedrijf uit te breiden. Hierbij hebben we gekeken naar kennis, ervaringen, klantportfolio en bedrijfscultuur. Een fantastisch mooie overname van een bedrijf dat net zoals ICS de werknemer centraal stelt en de kernwaarden van het familiebedrijf hoog in het vaandel heeft staan.”

 

Alle medewerkers, van schoonmaakmedewerkers tot directieleden, worden onderdeel van ICS. Door overname realiseert ICS dat de werkgelegenheid voor de AMC-medewerkers gehandhaafd wordt, de ontwikkeling van AMC continueert en de groeipotentie zich daarmee verstevigt.

 

Bart van der Sluijs, algemeen directeur ICS Groep: “Een van de belangrijkste pijlers is dat we als traditionele schoonmaakdienstverlener nu ook de geschikte partner worden voor het aanbieden van multiservicecontracten. Daarbij richten we ons op het creëren van werk voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij willen de ervaringen van AMC inzetten in de verschillende disciplines die wij aanbieden om een positieve bijdrage te leveren aan de participatie van mensen met een moeilijke arbeidsmarktpositie.” 

 

foto: Trudy Kersten (eigenaresse AMC Groep) en William Vlemmix  (directievoorzitter ICS Groep) ronden de overname af

 

 

 

0 reacties

Plaats je reactie:

Ik ben geen robot
© 2019 BrabantZaken | Built by Delite, powered by Envation.