La Place-restaurant in warenhuizen Hudson's Bay

 

Behalve in Amsterdam, krijgt elke nieuwe Hudson's Bay-vestiging in Nederland een restaurant van La Place, te beginnen met de eerste negen locaties die eind dit jaar opengaan.


 

Na het faillissement van V&D, waardoor ook de ruim 50 La Place-restaurants uit de warenhuizen verdwenen, werd de foodserviceformule, die bijna 30 jaar bestaat, begin 2016 overgenomen door Jumbo Groep Holding.

 

Marketing- en inkoopdirecteur Jacco van der Steen van Hudson's Bay voorspelt dat met La Place de beleving wordt verhoogd tot méér dan een winkelbestemming.

 

"Iedere dag bieden we onze gasten natuurlijk, huisgemaakt en heerlijk eten."

 

Managing director Bart van den Nieuwenhof van La Place zegt erg blij te zijn dat de formule weer terugkeert naar bekend terrein, naar de vele binnensteden van Nederland. "Onze trouwe gasten hebben ons op enkele plaatsen moeten missen, maar zullen ons hopelijk snel weer vinden."

 

Hudson’s Bay Company, opgericht in 1670, is de oudste onderneming in Noord-Amerika. De portfolio van HBC omvat tien formules, van luxueuze warenhuizen tot betere warenhuizen en discountformules, met in totaal wereldwijd meer dan 480 vestigingen en 66.000 medewerkers.

 

In Noord Amerika behoren Hudson’s Bay, Lord & Taylor, Saks Fifth Avenue, Gilt, en Saks OFF 5TH, samen met Find @ Lord & Taylor en Home Outfitters tot de leidende ketens van HBC.

 

In Europa behoren GALERIA Kaufhof, de grootste warenhuisketen van Duitsland, Galeria INNO, de enige warenhuisketen in België, en Sportarena, tot HBC.

 

illustratie: impressie Hudson's Bay Tilburg

 

 

 

0 reacties

Plaats je reactie:

Ik ben geen robot
© 2019 BrabantZaken | Built by Delite, powered by Envation.