Vijfde vestiging ProfCore in Eindhoven

 

ProfCore heeft haar vijfde vestiging geopend. Dat gebeurde op 15 juni in Eindhoven aan de Hurksestraat.


 

Deze projectorganisatie, die productie- en logistieke bedrijven ontzorgt door de inzet van vakmensen, opereerde al vanuit Geleen, Weert, Venlo en Düsseldorf.

 

Martijn Dekker, Nederlands kampioen Halve Triathlon, nam als spreker bij de opening de genodigden mee in zijn ervaringen als topsporter en het belang van passie, commitment en plezier bij het bereiken van topprestaties (zie foto).

 

Aan het roer van de nieuwe vestiging staat Bart Kok, sinds 1 januari Algemeen Manager ProfCore Zuidoost-Brabant.

 

Hij richt zich met name op het opbouwen van nieuwe relaties, onder meer door ontbijtsessies en het bezoeken van netwerkbijeenkomsten.

 

"We bouwen binnen de Triple Helix aan een netwerk met overheid en onderwijsinstellingen. Samenwerking is de sleutel en vergroot de toegevoegde waarde van alle partijen."

 

Website ProfCore

 

 

 

0 reacties

Plaats je reactie:

Ik ben geen robot
Nieuws van onze leden
Jumbo distributiecentrum bloemenJumbo verhuist distributiecentrum bloemen Jumbo heeft vandaag de deuren geopend van haar nieuwe distributiecentrum en binderij voor bloemen. Door de groeiende populariteit van boeketten en bloemen bij Jumbo, was de vorige locatie aan de Zuidkade te krap geworden. Het nieuwe pand aan Amert 504 in Veghel heeft een oppervlakte van maar liefst 5.000 m², een verdubbeling van de capaciteit. Dankzij de nieuwe locatie kan Jumbo aan de sterk groeiende vraag naar bloemen blijven voldoen en seizoenspieken opvangen. De focus komt te liggen op de productie van boeketten. Deze worden ter plekke met de hand gemaakt door de bindsters van Jumbo. Het nieuwe distributiecentrum werd geopend door Kitty van Eerd - echtgenote van Karel van Eerd, oprichter van het familiebedrijf. Tevens nam zij de allereerste bos bloemen in ontvangst.
Berg & PartnersTijd voor reflectie bij Berg&PartnersDe wereld om ons heen verandert in razend tempo. Dat heeft direct en indirect invloed op de manier waarop bedrijven moeten worden geleid en ingericht. Om nu, maar zeker ook in de toekomst succesvol te blijven, is het noodzakelijk om als organisatie jezelf opnieuw te blijven uitvinden. Dat vraagt echter veel van de decision makers. Het Eindhovense bureau Berg & Partners ondersteunt directie en management, hun medewerkers en daarmee de hele organisatie in het begeleiden van succesvolle veranderingen of nieuw perspectief. Een openhartig interview met oprichter en partner Marcel van Bergen én partner in crime Wilbert Savonije. Samen met een team van 11 professionals ondersteunen zij onder andere directie en management van MKB-ondernemingen, familiebedrijven, multinationals en zorginstellingen in hun next steps als leiders.
© 2019 BrabantZaken | Built by Delite, powered by Envation.