Veertien rijksorganisaties krijgen verhuisservice van UTS Nederland

 

Veertien rijksonderdelen hebben een nieuwe leverancier voor verhuisdiensten.


 

Het Inkoop Uitvoerings Centrum Bedrijfsvoering van Rijkswaterstaat (IUC BV RWS) heeft namens deze 14 deelnemende organisaties een overeenkomst gesloten met UTS Nederland voor drie jaar, met een optie tot verlenging van maximaal drie jaar. De overeenkomst is sinds 1 juni van kracht.

 

UTS Nederland levert verhuisdiensten voor de Belastingdienst, De Rechtspraak, het Openbaar Ministerie, de Dienst Justitiële Inrichtingen, de Immigratie en Naturalisatie Dienst, de Domeinen Roerende Zaken, de Dienst Terugkeer en Vertrek, het Centraal Bureau voor de Statistiek, het Nederlands Forensisch Instituut, de Inspectie van het Onderwijs, het Centraal Justitieel Incasso Bureau, de Raad voor de Kinderbescherming, Justitie en Staatsbosbeheer.

 

De veertien deelnemende organisaties maken gebruik van het online verhuisportaal van UTS Nederland. Door gebruik van het UTS-verhuisportaal ontstaat transparantie: alle administratie, inzet van mensen en middelen, status van een opdracht, klachten en andere correspondentie zijn op één plek te vinden.

 

IUC BV RWS streeft ernaar om vaker verhuisritten te combineren. Dat heeft een positief effect op de CO2-uitstoot en op de kosten. Ze zal hiertoe nauw samenwerken met UTS Nederland.

 

CO2 uitstoot wordt door UTS Nederland al jarenlang gezien als een belangrijke prestatie-indicator op het gebied van haar duurzaamheid. Sinds de invoering van het CO2-beleid in 2008 is de CO2-uitstoot van UTS Nederland met 64 procent gedaald.

 

UTS Nederland is een landelijk netwerk van logistieke dienstverleners. De hoofdactiviteiten richten zich op verhuizen, facility management, ict-services, opslag & logistiek en archiefservices.

 

Foto: contractondertekening door Cock van der Hulst (links), directeur UTS Nederland en Mario Penzen, Directeur Bedrijfsvoering en Inkoop bij Rijkswaterstaat.

 

 

0 reacties

Plaats je reactie:

Ik ben geen robot
© 2019 BrabantZaken | Built by Delite, powered by Envation.