Nieuwe partners voor Holland Expat Center South

 

In de regio Maastricht van Holland Expat Center zijn Pooters Makelaardij en ProHousing toegetreden als nieuwe, officiële partners.


 

Eerder dit jaar deden dat al BAAT accountants&adviseurs, Lumière, Bonnefantenmuseum en de philharmoniezuidnederland.

 

Holland Expat Center South is de one stop shop voor internationale werkgevers, kennisinstellingen en internationals in Zuid-Nederland met vestigingen in Eindhoven, Tilburg en Maastricht. Internationals kunnen er terecht voor formalities, events en informatie.

 

Via een zogenaamd ‘partnership program’ rondom thema’s als formaliteiten, huisvesting, belastingen, financiën en verzekeringen, onderwijs, persoonlijke en maatschappelijke behoeften en cultuur en vrijetijdsbesteding werkt Holland Expat Center South samen met diverse (particuliere) partners.

 

Om official partner van het Holland Expat Center South te worden, moet een (particulier) dienstverlener aan diverse kwaliteitscriteria voldoen.

 

Alles in het belang van een goede, betrouwbare en toegankelijke dienstverlening aan internationals die in Zuid-Limburg of Noord-Brabant komen wonen, werken en/of studeren. 

 

Momenteel wonen en werken in Limburg ongeveer 12.000 internationals, van wie 80 procent in Maastricht en Zuid-Limburg.

 

Het aantal internationals is de laatste jaren stelselmatig gegroeid. Zo’n 25.000 mensen pendelen dagelijks van en naar België of Duitsland.

 

In Zuid-Limburg studeren en wonen meer 8.000 internationale studenten van wie de meesten in Maastricht.

 

Holland Expat Center South is een samenwerkingsverband van de gemeenten Eindhoven, Maastricht, Tilburg, aangesloten gemeenten, de provincies Limburg en Noord-Brabant, de Nederlandse Immigratie- en Naturalisatiedienst, Brainport Development en Limburg Economic Development.

 

foto: Jean-Pierre Geusens 

 

Website Holland Expat Center

 

 

 

0 reacties

Plaats je reactie:

Ik ben geen robot
© 2019 BrabantZaken | Built by Delite, powered by Envation.