Nieuwe partners voor Holland Expat Center South

 

In de regio Maastricht van Holland Expat Center zijn Pooters Makelaardij en ProHousing toegetreden als nieuwe, officiële partners.


 

Eerder dit jaar deden dat al BAAT accountants&adviseurs, Lumière, Bonnefantenmuseum en de philharmoniezuidnederland.

 

Holland Expat Center South is de one stop shop voor internationale werkgevers, kennisinstellingen en internationals in Zuid-Nederland met vestigingen in Eindhoven, Tilburg en Maastricht. Internationals kunnen er terecht voor formalities, events en informatie.

 

Via een zogenaamd ‘partnership program’ rondom thema’s als formaliteiten, huisvesting, belastingen, financiën en verzekeringen, onderwijs, persoonlijke en maatschappelijke behoeften en cultuur en vrijetijdsbesteding werkt Holland Expat Center South samen met diverse (particuliere) partners.

 

Om official partner van het Holland Expat Center South te worden, moet een (particulier) dienstverlener aan diverse kwaliteitscriteria voldoen.

 

Alles in het belang van een goede, betrouwbare en toegankelijke dienstverlening aan internationals die in Zuid-Limburg of Noord-Brabant komen wonen, werken en/of studeren. 

 

Momenteel wonen en werken in Limburg ongeveer 12.000 internationals, van wie 80 procent in Maastricht en Zuid-Limburg.

 

Het aantal internationals is de laatste jaren stelselmatig gegroeid. Zo’n 25.000 mensen pendelen dagelijks van en naar België of Duitsland.

 

In Zuid-Limburg studeren en wonen meer 8.000 internationale studenten van wie de meesten in Maastricht.

 

Holland Expat Center South is een samenwerkingsverband van de gemeenten Eindhoven, Maastricht, Tilburg, aangesloten gemeenten, de provincies Limburg en Noord-Brabant, de Nederlandse Immigratie- en Naturalisatiedienst, Brainport Development en Limburg Economic Development.

 

foto: Jean-Pierre Geusens 

 

Website Holland Expat Center

 

 

 

0 reacties

Plaats je reactie:

Ik ben geen robot
Nieuws van onze leden
Jumbo distributiecentrum bloemenJumbo verhuist distributiecentrum bloemen Jumbo heeft vandaag de deuren geopend van haar nieuwe distributiecentrum en binderij voor bloemen. Door de groeiende populariteit van boeketten en bloemen bij Jumbo, was de vorige locatie aan de Zuidkade te krap geworden. Het nieuwe pand aan Amert 504 in Veghel heeft een oppervlakte van maar liefst 5.000 m², een verdubbeling van de capaciteit. Dankzij de nieuwe locatie kan Jumbo aan de sterk groeiende vraag naar bloemen blijven voldoen en seizoenspieken opvangen. De focus komt te liggen op de productie van boeketten. Deze worden ter plekke met de hand gemaakt door de bindsters van Jumbo. Het nieuwe distributiecentrum werd geopend door Kitty van Eerd - echtgenote van Karel van Eerd, oprichter van het familiebedrijf. Tevens nam zij de allereerste bos bloemen in ontvangst.
Berg & PartnersTijd voor reflectie bij Berg&PartnersDe wereld om ons heen verandert in razend tempo. Dat heeft direct en indirect invloed op de manier waarop bedrijven moeten worden geleid en ingericht. Om nu, maar zeker ook in de toekomst succesvol te blijven, is het noodzakelijk om als organisatie jezelf opnieuw te blijven uitvinden. Dat vraagt echter veel van de decision makers. Het Eindhovense bureau Berg & Partners ondersteunt directie en management, hun medewerkers en daarmee de hele organisatie in het begeleiden van succesvolle veranderingen of nieuw perspectief. Een openhartig interview met oprichter en partner Marcel van Bergen én partner in crime Wilbert Savonije. Samen met een team van 11 professionals ondersteunen zij onder andere directie en management van MKB-ondernemingen, familiebedrijven, multinationals en zorginstellingen in hun next steps als leiders.
© 2019 BrabantZaken | Built by Delite, powered by Envation.