IT-landschap gemeente Horst versterkt met specialisten van Ictivity Eindhoven

 

De gemeente Horst aan de Maas zet op continue basis externe specialisten van het Eindhovense Ictivity in om op de (veranderlijke) bedrijfsmatige behoeften in te spelen en het IT-landschap op architectuurniveau te bewaken.


 

Door een deel van de applicaties naar de cloud te verplaatsen, ontwikkelt de IT-afdeling van de gemeente zich steeds meer tot een regie-organisatie.

 

Voor bepaalde IT-domeinen wordt via co-sourcing gebruikgemaakt van externe specialisten. Ictivity levert deze specialisten.

 

Horst aan de Maas is met ruim 42.000 inwoners qua populatie de vierde gemeente van Noord-Limburg. De afdeling Informatievoorziening telt 37 fte, waarvan 7 fte voor de rekening komt van de afdeling automatisering.

 

“Ons landschap wordt steeds complexer en meer onderling verbonden," zegt Stefan Maas, Teamhoofd Informatievoorziening bij de gemeente.

 

"Om deze omgeving goed in te richten en te beheren, heb je op veel gebieden expertise nodig. Het is ondoenlijk om al die specialisten zelf in huis te hebben; daar zijn we als gemeente gewoon te klein voor."

 

 

 

0 reacties

Plaats je reactie:

Ik ben geen robot
© 2019 BrabantZaken | Built by Delite, powered by Envation.