Blankers Schoon Weert neemt Schoonmaakbedrijf Waalre over

 

Schoonmaakbedrijf Waalre (SMBW) is op 28 augustus overgenomen door Blankers Schoon in Weert.


 

De overname verandert niets voor de klanten en relaties van SMBW. Voormalige eigenaren Nico en Anita Jordaan blijven werkzaam binnen de organisatie, waarbij zij gezamenlijk met Blankers Schoon hun opdrachtgevers in de volle breedte kunnen ontzorgen.

 

Met de overname versterkt Blankers Schoon haar positie in Zuidoost-Brabant én haar activiteiten in de Rail & Infra, ten behoeve van bijvoorbeeld NS-stations.

 

Nico en Anita Jordaan zijn in 1999 gestart met schoonmaakbedrijf Waalre, vanuit een visie dat schoonmaken meer omvat dan het plaatsen van sec de juiste mensen op de juiste plek.

 

Schoonmaken heeft volgens hen ook te maken met beleving, passie, liefde voor het vak én optimale zorg, zowel voor klanten als voor de eigen medewerkers.

 

Bij SMBW werken vijftien mensen voor een dertigtal opdrachtgevers in onder andere het onderwijs, de gezondheidzorg en bij reguliere opdrachtgevers in het mkb.

 

Blankers Schoon is sinds 1966 actief als regionaal schoonmaakbedrijf in Zuid-Nederland met een aantal landelijke specialisaties.

 

Met ruim 250 schoonmakers realiseert Blankers Schoon een gezamenlijke omzet van 4,5 miljoen euro in dagelijks schoonmaakonderhoud, glasbewassing, gevelreiniging en specialistische reiniging.

 

foto: Anita en Nico Jordaan met Ruud Danklof, eigenaar Blankers Schoon.

 

 

 

0 reacties

Plaats je reactie:

Ik ben geen robot
Nieuws van onze leden
Jumbo distributiecentrum bloemenJumbo verhuist distributiecentrum bloemen Jumbo heeft vandaag de deuren geopend van haar nieuwe distributiecentrum en binderij voor bloemen. Door de groeiende populariteit van boeketten en bloemen bij Jumbo, was de vorige locatie aan de Zuidkade te krap geworden. Het nieuwe pand aan Amert 504 in Veghel heeft een oppervlakte van maar liefst 5.000 m², een verdubbeling van de capaciteit. Dankzij de nieuwe locatie kan Jumbo aan de sterk groeiende vraag naar bloemen blijven voldoen en seizoenspieken opvangen. De focus komt te liggen op de productie van boeketten. Deze worden ter plekke met de hand gemaakt door de bindsters van Jumbo. Het nieuwe distributiecentrum werd geopend door Kitty van Eerd - echtgenote van Karel van Eerd, oprichter van het familiebedrijf. Tevens nam zij de allereerste bos bloemen in ontvangst.
Berg & PartnersTijd voor reflectie bij Berg&PartnersDe wereld om ons heen verandert in razend tempo. Dat heeft direct en indirect invloed op de manier waarop bedrijven moeten worden geleid en ingericht. Om nu, maar zeker ook in de toekomst succesvol te blijven, is het noodzakelijk om als organisatie jezelf opnieuw te blijven uitvinden. Dat vraagt echter veel van de decision makers. Het Eindhovense bureau Berg & Partners ondersteunt directie en management, hun medewerkers en daarmee de hele organisatie in het begeleiden van succesvolle veranderingen of nieuw perspectief. Een openhartig interview met oprichter en partner Marcel van Bergen én partner in crime Wilbert Savonije. Samen met een team van 11 professionals ondersteunen zij onder andere directie en management van MKB-ondernemingen, familiebedrijven, multinationals en zorginstellingen in hun next steps als leiders.
© 2019 BrabantZaken | Built by Delite, powered by Envation.