Blankers Schoon Weert neemt Schoonmaakbedrijf Waalre over

 

Schoonmaakbedrijf Waalre (SMBW) is op 28 augustus overgenomen door Blankers Schoon in Weert.


 

De overname verandert niets voor de klanten en relaties van SMBW. Voormalige eigenaren Nico en Anita Jordaan blijven werkzaam binnen de organisatie, waarbij zij gezamenlijk met Blankers Schoon hun opdrachtgevers in de volle breedte kunnen ontzorgen.

 

Met de overname versterkt Blankers Schoon haar positie in Zuidoost-Brabant én haar activiteiten in de Rail & Infra, ten behoeve van bijvoorbeeld NS-stations.

 

Nico en Anita Jordaan zijn in 1999 gestart met schoonmaakbedrijf Waalre, vanuit een visie dat schoonmaken meer omvat dan het plaatsen van sec de juiste mensen op de juiste plek.

 

Schoonmaken heeft volgens hen ook te maken met beleving, passie, liefde voor het vak én optimale zorg, zowel voor klanten als voor de eigen medewerkers.

 

Bij SMBW werken vijftien mensen voor een dertigtal opdrachtgevers in onder andere het onderwijs, de gezondheidzorg en bij reguliere opdrachtgevers in het mkb.

 

Blankers Schoon is sinds 1966 actief als regionaal schoonmaakbedrijf in Zuid-Nederland met een aantal landelijke specialisaties.

 

Met ruim 250 schoonmakers realiseert Blankers Schoon een gezamenlijke omzet van 4,5 miljoen euro in dagelijks schoonmaakonderhoud, glasbewassing, gevelreiniging en specialistische reiniging.

 

foto: Anita en Nico Jordaan met Ruud Danklof, eigenaar Blankers Schoon.

 

 

 

0 reacties

Plaats je reactie:

Ik ben geen robot
© 2019 BrabantZaken | Built by Delite, powered by Envation.