Management ict-bedrijf BeeOne Geleen neemt bedrijf over van oprichter

 

Jan-Hendrik Straatman en Han Martens, het management van het Geleense ict-bedrijf BeeOne, heeft met steun van investeerder Batavorum Capital het bedrijf overgenomen van oprichter Wil Meijers (59 - zie foto).


 

BeeOne werd in 2002 door Meijers opgericht en levert diverse ict-diensten als Software Development, Network Services, Data Services en Online Support.

 

Hiermee heeft het zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een degelijke allrounder en dé specialist in Connecting Intelligence: op elk gewenst moment de juiste informatie dáár hebben waar die nodig is.

 

BeeOne is uitgegroeid tot een onderneming die vanuit  vestigingen in Geleen en Nijmegen en met 40 personeelsleden een brede klantenportefeuille op maat bedient.

 

Jan-Hendrik Straatman (49) en Han Martens (49) zijn vanaf de oprichting werkzaam bij BeeOne en de afgelopen jaren in staat gesteld om de dagelijkse leiding van het bedrijf op zich te nemen.

 

Wil Meijers blijft als adviseur verbonden aan BeeOne.

 

Batavorum Capital is een onafhankelijke Nederlandse investeringsmaatschappij die actief participeert in mkb-ondernemingen.

 

 

 

0 reacties

Plaats je reactie:

Ik ben geen robot
© 2019 BrabantZaken | Built by Delite, powered by Envation.