Management ict-bedrijf BeeOne Geleen neemt bedrijf over van oprichter

 

Jan-Hendrik Straatman en Han Martens, het management van het Geleense ict-bedrijf BeeOne, heeft met steun van investeerder Batavorum Capital het bedrijf overgenomen van oprichter Wil Meijers (59 - zie foto).


 

BeeOne werd in 2002 door Meijers opgericht en levert diverse ict-diensten als Software Development, Network Services, Data Services en Online Support.

 

Hiermee heeft het zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een degelijke allrounder en dé specialist in Connecting Intelligence: op elk gewenst moment de juiste informatie dáár hebben waar die nodig is.

 

BeeOne is uitgegroeid tot een onderneming die vanuit  vestigingen in Geleen en Nijmegen en met 40 personeelsleden een brede klantenportefeuille op maat bedient.

 

Jan-Hendrik Straatman (49) en Han Martens (49) zijn vanaf de oprichting werkzaam bij BeeOne en de afgelopen jaren in staat gesteld om de dagelijkse leiding van het bedrijf op zich te nemen.

 

Wil Meijers blijft als adviseur verbonden aan BeeOne.

 

Batavorum Capital is een onafhankelijke Nederlandse investeringsmaatschappij die actief participeert in mkb-ondernemingen.

 

 

 

0 reacties

Plaats je reactie:

Ik ben geen robot
Nieuws van onze leden
Jumbo distributiecentrum bloemenJumbo verhuist distributiecentrum bloemen Jumbo heeft vandaag de deuren geopend van haar nieuwe distributiecentrum en binderij voor bloemen. Door de groeiende populariteit van boeketten en bloemen bij Jumbo, was de vorige locatie aan de Zuidkade te krap geworden. Het nieuwe pand aan Amert 504 in Veghel heeft een oppervlakte van maar liefst 5.000 m², een verdubbeling van de capaciteit. Dankzij de nieuwe locatie kan Jumbo aan de sterk groeiende vraag naar bloemen blijven voldoen en seizoenspieken opvangen. De focus komt te liggen op de productie van boeketten. Deze worden ter plekke met de hand gemaakt door de bindsters van Jumbo. Het nieuwe distributiecentrum werd geopend door Kitty van Eerd - echtgenote van Karel van Eerd, oprichter van het familiebedrijf. Tevens nam zij de allereerste bos bloemen in ontvangst.
Berg & PartnersTijd voor reflectie bij Berg&PartnersDe wereld om ons heen verandert in razend tempo. Dat heeft direct en indirect invloed op de manier waarop bedrijven moeten worden geleid en ingericht. Om nu, maar zeker ook in de toekomst succesvol te blijven, is het noodzakelijk om als organisatie jezelf opnieuw te blijven uitvinden. Dat vraagt echter veel van de decision makers. Het Eindhovense bureau Berg & Partners ondersteunt directie en management, hun medewerkers en daarmee de hele organisatie in het begeleiden van succesvolle veranderingen of nieuw perspectief. Een openhartig interview met oprichter en partner Marcel van Bergen én partner in crime Wilbert Savonije. Samen met een team van 11 professionals ondersteunen zij onder andere directie en management van MKB-ondernemingen, familiebedrijven, multinationals en zorginstellingen in hun next steps als leiders.
© 2019 BrabantZaken | Built by Delite, powered by Envation.