Nieuw bedrijf Re-Direct streeft naar duurzame inzetbaarheid

 

Uitzendorganisatie Flexpoint Group, met hoofdzetel in Kerkrade, is op 1 september begonnen met Re-Direct, een nieuwe bedrijfsactiviteit gericht op loopbaanbegeleiding, verandermanagement, leiderschapsontwikkeling en outplacement, zowel op de Belgische als Nederlandse markt.


 

Het nieuwe bedrijf wil werknemers en leidinggevenden duurzaam inzetbaar houden. Loek Vaessen is benoemd tot Algemeen Directeur van Re-Direct.

 

Volgens Jos Gilissen, ceo van de Flexpoint Group, is de arbeidsmarkt aan grote veranderingen onderhevig.

 

“Enerzijds hebben we te maken met de groei van de economie die leidt tot een grote vraag naar werknemers, met als resultaat een tekort aan (vak)bekwame werknemers in bepaalde sectoren."

 

"Anderzijds weten we dat, met name vanwege technologische ontwikkelingen, binnen 10 jaar 25 procent van de huidige bestaande functies verdwijnt en deels andere hiervoor in de plaats komen."

 

"Hiernaast zijn verschillende generaties tegelijk werkzaam met elk hun specifieke waarden en zal leiderschap hierop dienen te anticiperen. Het vinden, ontwikkelen en inzetbaar houden van werknemers is de uitdaging voor de toekomst."

 

Re-Direct-directeur Loek Vaessen heeft jarenlang gewerkt als Directeur Nederland voor Lee Hecht Harrison, de wereldmarktleider op vlak van talent- en leiderschapsontwikkeling. Een functie die hij ook op interimbasis in België heeft vervuld.

 

Re-Direct is begonnen met twee vestigingen in België, één regiokantoor in Wallonië, één in Vlaanderen en één in Nederland. Het is de bedoeling om snel toe te werken naar een dekkend kantoren netwerk in de Benelux.

 

foto: advacom.nl

 

 

 

1 reacties

Geplaatst door Keesdekoning
Goede zaaqk dit

Plaats je reactie:

Ik ben geen robot
Nieuws van onze leden
Jumbo distributiecentrum bloemenJumbo verhuist distributiecentrum bloemen Jumbo heeft vandaag de deuren geopend van haar nieuwe distributiecentrum en binderij voor bloemen. Door de groeiende populariteit van boeketten en bloemen bij Jumbo, was de vorige locatie aan de Zuidkade te krap geworden. Het nieuwe pand aan Amert 504 in Veghel heeft een oppervlakte van maar liefst 5.000 m², een verdubbeling van de capaciteit. Dankzij de nieuwe locatie kan Jumbo aan de sterk groeiende vraag naar bloemen blijven voldoen en seizoenspieken opvangen. De focus komt te liggen op de productie van boeketten. Deze worden ter plekke met de hand gemaakt door de bindsters van Jumbo. Het nieuwe distributiecentrum werd geopend door Kitty van Eerd - echtgenote van Karel van Eerd, oprichter van het familiebedrijf. Tevens nam zij de allereerste bos bloemen in ontvangst.
Berg & PartnersTijd voor reflectie bij Berg&PartnersDe wereld om ons heen verandert in razend tempo. Dat heeft direct en indirect invloed op de manier waarop bedrijven moeten worden geleid en ingericht. Om nu, maar zeker ook in de toekomst succesvol te blijven, is het noodzakelijk om als organisatie jezelf opnieuw te blijven uitvinden. Dat vraagt echter veel van de decision makers. Het Eindhovense bureau Berg & Partners ondersteunt directie en management, hun medewerkers en daarmee de hele organisatie in het begeleiden van succesvolle veranderingen of nieuw perspectief. Een openhartig interview met oprichter en partner Marcel van Bergen én partner in crime Wilbert Savonije. Samen met een team van 11 professionals ondersteunen zij onder andere directie en management van MKB-ondernemingen, familiebedrijven, multinationals en zorginstellingen in hun next steps als leiders.
© 2019 BrabantZaken | Built by Delite, powered by Envation.