Nieuw bedrijf Re-Direct streeft naar duurzame inzetbaarheid

 

Uitzendorganisatie Flexpoint Group, met hoofdzetel in Kerkrade, is op 1 september begonnen met Re-Direct, een nieuwe bedrijfsactiviteit gericht op loopbaanbegeleiding, verandermanagement, leiderschapsontwikkeling en outplacement, zowel op de Belgische als Nederlandse markt.


 

Het nieuwe bedrijf wil werknemers en leidinggevenden duurzaam inzetbaar houden. Loek Vaessen is benoemd tot Algemeen Directeur van Re-Direct.

 

Volgens Jos Gilissen, ceo van de Flexpoint Group, is de arbeidsmarkt aan grote veranderingen onderhevig.

 

“Enerzijds hebben we te maken met de groei van de economie die leidt tot een grote vraag naar werknemers, met als resultaat een tekort aan (vak)bekwame werknemers in bepaalde sectoren."

 

"Anderzijds weten we dat, met name vanwege technologische ontwikkelingen, binnen 10 jaar 25 procent van de huidige bestaande functies verdwijnt en deels andere hiervoor in de plaats komen."

 

"Hiernaast zijn verschillende generaties tegelijk werkzaam met elk hun specifieke waarden en zal leiderschap hierop dienen te anticiperen. Het vinden, ontwikkelen en inzetbaar houden van werknemers is de uitdaging voor de toekomst."

 

Re-Direct-directeur Loek Vaessen heeft jarenlang gewerkt als Directeur Nederland voor Lee Hecht Harrison, de wereldmarktleider op vlak van talent- en leiderschapsontwikkeling. Een functie die hij ook op interimbasis in België heeft vervuld.

 

Re-Direct is begonnen met twee vestigingen in België, één regiokantoor in Wallonië, één in Vlaanderen en één in Nederland. Het is de bedoeling om snel toe te werken naar een dekkend kantoren netwerk in de Benelux.

 

foto: advacom.nl

 

 

 

1 reacties

Geplaatst door Keesdekoning
Goede zaaqk dit

Plaats je reactie:

Ik ben geen robot
© 2019 BrabantZaken | Built by Delite, powered by Envation.