BOON Den Bosch samen met Scelta Mushrooms Venlo de grens over

 

Champignonbedrijf Scelta Mushrooms uit Venlo en BOON FoodConcepts uit Den Bosch gaan officieel samen.


 

“Het feit dat Scelta Mushrooms een aandeel neemt in BOON is voor ons een serieuze springplank naar de rest van Europa," zegt Michael Luesink, oprichter van BOON.

 

"Terwijl we ons met het verhaal van BOON eerst nog op Nederland richtten, gaan we nu met de expertise en het distributienetwerk van Scelta Mushrooms het verschil maken in al deze markten.”

 

Want in 2018 gaat BOON onder de vleugels van zijn bedrijf de grens over richting Engeland, Duitsland en Scandinavië.

 

De groeispurt van BOON is niet onopgemerkt gebleven. Consumenten zien de producten van BOON bij steeds meer supermarkten in steeds meer verschijningsvormen.

 

Dat Michael Luesink 'er geen potje van maakt', blijkt wel uit de plek in de top 10 van de MKB Innovatie Awards. Bovendien is de BOON Falafel Burger genomineerd tot Vegan-product van het Jaar.

 

“Een logische stap is dan ook om de grens over te gaan met het unieke verhaal van BOON," zegt Jan Klerken van Scelta Mushrooms.

 

"Michael is een echte pionier die van producent tot consument het beste van het beste wil leveren, met volledige focus. Dat past exact bij de visie van Scelta."

 

Via zijn bedrijf vinden miljoenen kilo’s champignons jaarlijks hun weg naar gerechten over de hele wereld.

 

 

 

0 reacties

Plaats je reactie:

Ik ben geen robot
Nieuws van onze leden
Jumbo distributiecentrum bloemenJumbo verhuist distributiecentrum bloemen Jumbo heeft vandaag de deuren geopend van haar nieuwe distributiecentrum en binderij voor bloemen. Door de groeiende populariteit van boeketten en bloemen bij Jumbo, was de vorige locatie aan de Zuidkade te krap geworden. Het nieuwe pand aan Amert 504 in Veghel heeft een oppervlakte van maar liefst 5.000 m², een verdubbeling van de capaciteit. Dankzij de nieuwe locatie kan Jumbo aan de sterk groeiende vraag naar bloemen blijven voldoen en seizoenspieken opvangen. De focus komt te liggen op de productie van boeketten. Deze worden ter plekke met de hand gemaakt door de bindsters van Jumbo. Het nieuwe distributiecentrum werd geopend door Kitty van Eerd - echtgenote van Karel van Eerd, oprichter van het familiebedrijf. Tevens nam zij de allereerste bos bloemen in ontvangst.
Berg & PartnersTijd voor reflectie bij Berg&PartnersDe wereld om ons heen verandert in razend tempo. Dat heeft direct en indirect invloed op de manier waarop bedrijven moeten worden geleid en ingericht. Om nu, maar zeker ook in de toekomst succesvol te blijven, is het noodzakelijk om als organisatie jezelf opnieuw te blijven uitvinden. Dat vraagt echter veel van de decision makers. Het Eindhovense bureau Berg & Partners ondersteunt directie en management, hun medewerkers en daarmee de hele organisatie in het begeleiden van succesvolle veranderingen of nieuw perspectief. Een openhartig interview met oprichter en partner Marcel van Bergen én partner in crime Wilbert Savonije. Samen met een team van 11 professionals ondersteunen zij onder andere directie en management van MKB-ondernemingen, familiebedrijven, multinationals en zorginstellingen in hun next steps als leiders.
© 2019 BrabantZaken | Built by Delite, powered by Envation.