Fabriek Nutricia langs A73 in november operationeel

 

De bouw van de nieuwe Nutricia babyvoedingsfabriek langs de A73 bij Haps (gemeente Cuijk) is bijna afgerond.


 

Na vier jaar voorbereiding en bouw staat nu vast dat de fabriek volgend jaar officieel in gebruik wordt genomen.

 

De verhuizing vanuit de oude fabriek in Cuijk begint in april. In november moeten alle 450 medewerkers in het nieuwe, ruim 49.000 vierkante meter grote pand aan de slag zijn, waar ze voor meer dan tachtig landen baby- en peutervoeding produceren.

 

Daarnaast is er een laboratorium van 800 vierkante meter gebouwd.

 

Moederbedrijf Danone stak 240 miljoen euro in de nieuwe fabriek, de grootste investering in zijn Europese productiecapaciteit. "En dan kunnen we honderd jaar vooruit,” zegt directeur Sijmon Hage.

 

Het nieuwe fabrieksgebouw voor de productie van babyvoeding van Danone Nutricia Early Life Nutrition, het Franse moederbedrijf van Nutricia, staat op bedrijventerrein Laarakker.

 

foto: de bouwstart in juni 2016.

 

 

 

0 reacties

Plaats je reactie:

Ik ben geen robot
Nieuws van onze leden
Jumbo distributiecentrum bloemenJumbo verhuist distributiecentrum bloemen Jumbo heeft vandaag de deuren geopend van haar nieuwe distributiecentrum en binderij voor bloemen. Door de groeiende populariteit van boeketten en bloemen bij Jumbo, was de vorige locatie aan de Zuidkade te krap geworden. Het nieuwe pand aan Amert 504 in Veghel heeft een oppervlakte van maar liefst 5.000 m², een verdubbeling van de capaciteit. Dankzij de nieuwe locatie kan Jumbo aan de sterk groeiende vraag naar bloemen blijven voldoen en seizoenspieken opvangen. De focus komt te liggen op de productie van boeketten. Deze worden ter plekke met de hand gemaakt door de bindsters van Jumbo. Het nieuwe distributiecentrum werd geopend door Kitty van Eerd - echtgenote van Karel van Eerd, oprichter van het familiebedrijf. Tevens nam zij de allereerste bos bloemen in ontvangst.
Berg & PartnersTijd voor reflectie bij Berg&PartnersDe wereld om ons heen verandert in razend tempo. Dat heeft direct en indirect invloed op de manier waarop bedrijven moeten worden geleid en ingericht. Om nu, maar zeker ook in de toekomst succesvol te blijven, is het noodzakelijk om als organisatie jezelf opnieuw te blijven uitvinden. Dat vraagt echter veel van de decision makers. Het Eindhovense bureau Berg & Partners ondersteunt directie en management, hun medewerkers en daarmee de hele organisatie in het begeleiden van succesvolle veranderingen of nieuw perspectief. Een openhartig interview met oprichter en partner Marcel van Bergen én partner in crime Wilbert Savonije. Samen met een team van 11 professionals ondersteunen zij onder andere directie en management van MKB-ondernemingen, familiebedrijven, multinationals en zorginstellingen in hun next steps als leiders.
© 2019 BrabantZaken | Built by Delite, powered by Envation.