Slampaq Solutions Weert komt met IP-tracking voor kleine bedrijven

 

Ondernemers kunnen voortaan veel meer te weten komen over hun websitebezoekers, dankzij een vinding van Slampaq Solutions. Het Weerter bedrijf heeft software ontwikkeld waarmee anonieme websitebezoekers 'een gezicht krijgen'.  


 

De software gaat veel verder dan het veelgebruikte Google Analytics. Door gebruik te maken van LeadMarketeer is het mogelijk om bezoekers van de website te identificeren.

 

De specifieke software traceert op basis van ip-adres wie de bezoeker is. Door dit gegeven te koppelen aan openbare informatie, worden bedrijfsnaam, telefoonnummer, e-mailadres, adresgegevens en eventueel het LinkedInprofiel zichtbaar. Dit heet IP-tracking.

 

"IP-tracking vertelt precies welke bedrijven welke webpagina’s van de website hebben bezocht en hoe lang ze de pagina bekeken hebben," zegt Koen Klomp van Slampaq Solutions.

 

"Met IP-tracking krijgt de bezoeker dus een gezicht en wordt hij gekoppeld aan een interesseprofiel. Niet eerder was het mogelijk om via het ip-adres zoveel gegevens van websitebezoekers te achterhalen."

 

Met IP-tracking van de LeadMarketeer wordt B2B online leadgeneratie voor elk bedrijf toegankelijk. "De grote jongens als Google en Facebook doen het al jaren en nu is deze salestechniek ook voor kleine bedrijven beschikbaar en betaalbaar."

 

In november worden in Weert, Roermond, Venlo, Maastricht en Eindhoven kennissessies gehouden over LeadMarketeer.

 

Meer informatie en aanmelden via www.leadmarketeer.nl/lunchsessie

 

 

0 reacties

Plaats je reactie:

Ik ben geen robot
Nieuws van onze leden
Jumbo distributiecentrum bloemenJumbo verhuist distributiecentrum bloemen Jumbo heeft vandaag de deuren geopend van haar nieuwe distributiecentrum en binderij voor bloemen. Door de groeiende populariteit van boeketten en bloemen bij Jumbo, was de vorige locatie aan de Zuidkade te krap geworden. Het nieuwe pand aan Amert 504 in Veghel heeft een oppervlakte van maar liefst 5.000 m², een verdubbeling van de capaciteit. Dankzij de nieuwe locatie kan Jumbo aan de sterk groeiende vraag naar bloemen blijven voldoen en seizoenspieken opvangen. De focus komt te liggen op de productie van boeketten. Deze worden ter plekke met de hand gemaakt door de bindsters van Jumbo. Het nieuwe distributiecentrum werd geopend door Kitty van Eerd - echtgenote van Karel van Eerd, oprichter van het familiebedrijf. Tevens nam zij de allereerste bos bloemen in ontvangst.
Berg & PartnersTijd voor reflectie bij Berg&PartnersDe wereld om ons heen verandert in razend tempo. Dat heeft direct en indirect invloed op de manier waarop bedrijven moeten worden geleid en ingericht. Om nu, maar zeker ook in de toekomst succesvol te blijven, is het noodzakelijk om als organisatie jezelf opnieuw te blijven uitvinden. Dat vraagt echter veel van de decision makers. Het Eindhovense bureau Berg & Partners ondersteunt directie en management, hun medewerkers en daarmee de hele organisatie in het begeleiden van succesvolle veranderingen of nieuw perspectief. Een openhartig interview met oprichter en partner Marcel van Bergen én partner in crime Wilbert Savonije. Samen met een team van 11 professionals ondersteunen zij onder andere directie en management van MKB-ondernemingen, familiebedrijven, multinationals en zorginstellingen in hun next steps als leiders.
© 2019 BrabantZaken | Built by Delite, powered by Envation.