Slampaq Solutions Weert komt met IP-tracking voor kleine bedrijven

 

Ondernemers kunnen voortaan veel meer te weten komen over hun websitebezoekers, dankzij een vinding van Slampaq Solutions. Het Weerter bedrijf heeft software ontwikkeld waarmee anonieme websitebezoekers 'een gezicht krijgen'.  


 

De software gaat veel verder dan het veelgebruikte Google Analytics. Door gebruik te maken van LeadMarketeer is het mogelijk om bezoekers van de website te identificeren.

 

De specifieke software traceert op basis van ip-adres wie de bezoeker is. Door dit gegeven te koppelen aan openbare informatie, worden bedrijfsnaam, telefoonnummer, e-mailadres, adresgegevens en eventueel het LinkedInprofiel zichtbaar. Dit heet IP-tracking.

 

"IP-tracking vertelt precies welke bedrijven welke webpagina’s van de website hebben bezocht en hoe lang ze de pagina bekeken hebben," zegt Koen Klomp van Slampaq Solutions.

 

"Met IP-tracking krijgt de bezoeker dus een gezicht en wordt hij gekoppeld aan een interesseprofiel. Niet eerder was het mogelijk om via het ip-adres zoveel gegevens van websitebezoekers te achterhalen."

 

Met IP-tracking van de LeadMarketeer wordt B2B online leadgeneratie voor elk bedrijf toegankelijk. "De grote jongens als Google en Facebook doen het al jaren en nu is deze salestechniek ook voor kleine bedrijven beschikbaar en betaalbaar."

 

In november worden in Weert, Roermond, Venlo, Maastricht en Eindhoven kennissessies gehouden over LeadMarketeer.

 

Meer informatie en aanmelden via www.leadmarketeer.nl/lunchsessie

 

 

0 reacties

Plaats je reactie:

Ik ben geen robot
© 2019 BrabantZaken | Built by Delite, powered by Envation.