Gilde Opleidingen Venlo gebruikt transportsoftware van TANS

 

Het Centrum voor Logistiek Vakmanschap (CLV) van Gilde Opleidingen in Venlo heeft op 23 oktober een contract ondertekend met logistiek automatiseringsbedrijf TANS uit Eindhoven.


 

TANS levert sinds jaren aan honderden transportbedrijven in de Benelux een Transport Management Systeem (TMS) en is daarmee marktleider.

 

Ook in Limburg werken tientallen transportbedrijven met de software van TANS, dat van oorsprong ook een Limburgs bedrijf is.

 

Studenten worden nu met hetzelfde systeem opgeleid dat TANS aan het bedrijfsleven levert. Op deze manier krijgen studenten op school in het compleet vernieuwde simulatielokaal al een stuk praktijk onder de knie, waardoor ze bij toekomstige werkgevers gemakkelijk kunnen instromen.

 

Een ander voordeel is dat wanneer studenten gaan werken bij transportbedrijven die nog geen TMS in gebruik hebben, ze meteen kunnen wijzen op de vele voordelen van een dergelijk systeem.

 

Bij de beoordeling van verschillende leveranciers kwam TANS als beste uit de bus. Bijzonder was dat de studenten in de laatste fase betrokken waren bij de keuze uit twee leveranciers en daarbij een beslissende stem hadden. Het proces werd begeleid door docent Marc Gielen.

 

Het simulatielokaal zal in de toekomst ook beschikbaar zijn voor bedrijfstrainingen en aangepaste trainingen voor leerlingen uit het voortgezet onderwijs.

 

foto: het contract werd ondertekend door Tjeu van de Laar (directeur van de sector Techniek) en René Knapen (directeur van TANS).

 

 

 

0 reacties

Plaats je reactie:

Ik ben geen robot
© 2019 BrabantZaken | Built by Delite, powered by Envation.