Met Maurice Bisschop heeft Flexpoint Group nieuwe ceo

 

Maurice Bisschop is de nieuwe ceo van Flexpoint Group, een internationale HR dienstverlener met 240 fte medewerkers en 50 vestigingen in België en Nederland.


 

Bisschop heeft naast zijn huidige rol als accountant in de private markt, ruime ervaring in de consultancy en adviesbranche. Sinds 25 jaar is hij werkzaam bij Deloitte, waarvan de laatste 10 jaar als partner.

 

“Maurice Bisschop heeft een ambitieuze ondernemersgeest, een energieke uitstraling en een verbindende communicatiestijl, die heel goed bij de kernwaarden van de Flexpoint Group passen,” aldus de huidige ceo en mede-eigenaar Jos Gilissen.

 

Bisschop richt zich de komende jaren vooral op de nationale en internationale groeidoelstellingen van de Flexpoint Group.

 

“De Flexpoint Group wil de komende jaren uitgroeien tot een vooraanstaande HR dienstverlener in de Benelux," zegt hij.

 

"Opdrachtgevers, sollicitanten, flexwerkers en eigen medewerkers kunnen rekenen op een organisatie die voor hen een meerwaarde realiseert, zodat zij competitief blijven op de arbeidsmarkt. Deze uitdaging gaan we graag samen aan.”

 

De menselijke inzet in combinatie met nieuwe technologie zal leiden tot veranderingen in de arbeidsmarkt. "Ook hier wil de Flexpoint Group een vooraanstaande rol spelen."

 

Met de komst van een nieuwe ceo kiezen de huidige aandeelhouders en directieleden Eric Martens, Erwin Vogelzang en Jos Gilissen meer voor de eigen persoonlijke sterkten.

 

De huidige aandeelhouders richten zich ieder vanuit hun eigen sterkten op business development. Door hierop te focussen, bieden zij extra ondersteuning bij het realiseren van de uitgestippelde koers en doen zij wat ze altijd al deden: ondernemen.

 

De hoofdzetel van de Flexpoint Group is gevestigd in Kerkrade.

 

 

 

 

0 reacties

Plaats je reactie:

Ik ben geen robot
© 2019 BrabantZaken | Built by Delite, powered by Envation.