Adelante heeft weer een bestuursvoorzitter

 

Op 1 mei wordt Henri Plagge voorzitter van de Raad van Bestuur van Adelante. Hij volgt Jack Thiadens op, die deze functie dan negen maanden als interim bestuurder heeft vervuld.


 

Plagge (1963) is aan de Universiteit van Maastricht afgestudeerd als arts en heeft zich nadien in Leiden gespecialiseerd als sociaal geneeskundige (arts maatschappij en gezondheid).

 

Na zijn afstuderen in 1986 is hij werkzaam geweest bij verschillende organisaties in de gezondheidszorg als stafarts, medisch adviseur en in diverse (management)functies.

 

Sinds 1 november 2003 is hij als bestuurder werkzaam. Eerst als directeur/bestuurder van de Plaatse, vervolgens na een fusie, als voorzitter Raad van Bestuur van de stichting Lunetzorg en vanaf september 2010 als voorzitter Raad van Bestuur van de Zorgboog.

 

Daarnaast vervult hij diverse nevenfuncties als bestuurslid, toezichthouder en opleider. Henri Plagge woont al meer dan dertig jaar in Zuid-Limburg.

 

Adelante is een organisatie die ondersteuning biedt aan volwassenen en kinderen die te maken hebben met de gevolgen van een ziekte, aangeboren aandoening of ongeval.

 

 

 

0 reacties

Plaats je reactie:

Ik ben geen robot
Nieuws van onze leden
Jumbo distributiecentrum bloemenJumbo verhuist distributiecentrum bloemen Jumbo heeft vandaag de deuren geopend van haar nieuwe distributiecentrum en binderij voor bloemen. Door de groeiende populariteit van boeketten en bloemen bij Jumbo, was de vorige locatie aan de Zuidkade te krap geworden. Het nieuwe pand aan Amert 504 in Veghel heeft een oppervlakte van maar liefst 5.000 m², een verdubbeling van de capaciteit. Dankzij de nieuwe locatie kan Jumbo aan de sterk groeiende vraag naar bloemen blijven voldoen en seizoenspieken opvangen. De focus komt te liggen op de productie van boeketten. Deze worden ter plekke met de hand gemaakt door de bindsters van Jumbo. Het nieuwe distributiecentrum werd geopend door Kitty van Eerd - echtgenote van Karel van Eerd, oprichter van het familiebedrijf. Tevens nam zij de allereerste bos bloemen in ontvangst.
Berg & PartnersTijd voor reflectie bij Berg&PartnersDe wereld om ons heen verandert in razend tempo. Dat heeft direct en indirect invloed op de manier waarop bedrijven moeten worden geleid en ingericht. Om nu, maar zeker ook in de toekomst succesvol te blijven, is het noodzakelijk om als organisatie jezelf opnieuw te blijven uitvinden. Dat vraagt echter veel van de decision makers. Het Eindhovense bureau Berg & Partners ondersteunt directie en management, hun medewerkers en daarmee de hele organisatie in het begeleiden van succesvolle veranderingen of nieuw perspectief. Een openhartig interview met oprichter en partner Marcel van Bergen én partner in crime Wilbert Savonije. Samen met een team van 11 professionals ondersteunen zij onder andere directie en management van MKB-ondernemingen, familiebedrijven, multinationals en zorginstellingen in hun next steps als leiders.
© 2019 BrabantZaken | Built by Delite, powered by Envation.