Adelante heeft weer een bestuursvoorzitter

 

Op 1 mei wordt Henri Plagge voorzitter van de Raad van Bestuur van Adelante. Hij volgt Jack Thiadens op, die deze functie dan negen maanden als interim bestuurder heeft vervuld.


 

Plagge (1963) is aan de Universiteit van Maastricht afgestudeerd als arts en heeft zich nadien in Leiden gespecialiseerd als sociaal geneeskundige (arts maatschappij en gezondheid).

 

Na zijn afstuderen in 1986 is hij werkzaam geweest bij verschillende organisaties in de gezondheidszorg als stafarts, medisch adviseur en in diverse (management)functies.

 

Sinds 1 november 2003 is hij als bestuurder werkzaam. Eerst als directeur/bestuurder van de Plaatse, vervolgens na een fusie, als voorzitter Raad van Bestuur van de stichting Lunetzorg en vanaf september 2010 als voorzitter Raad van Bestuur van de Zorgboog.

 

Daarnaast vervult hij diverse nevenfuncties als bestuurslid, toezichthouder en opleider. Henri Plagge woont al meer dan dertig jaar in Zuid-Limburg.

 

Adelante is een organisatie die ondersteuning biedt aan volwassenen en kinderen die te maken hebben met de gevolgen van een ziekte, aangeboren aandoening of ongeval.

 

 

 

0 reacties

Plaats je reactie:

Ik ben geen robot
© 2019 BrabantZaken | Built by Delite, powered by Envation.