Duits advocatenkantoor in Düsseldorf grens over met NL-website

 

Advocatenkantoor en bedrijfsadviesbureau Buchalik Brömmekamp uit onder meer Düsseldorf breidt haar dienstenaanbod voor Nederlandse cliënten uit en beschikt nu ook over een Nederlandstalige website.


 

Het bedrijf is gespecialiseerd in herstructurering en sanering van bedrijven en richt zich daarbij met name op de zogeheten 'Sanierung unter Insolvenzschutz'.

 

Hierbij heeft een ondernemer sinds de introductie van het nieuwe insolventierecht, het zogeheten ESUG-Verfahren, de mogelijkheid om zijn bedrijf in het kader van een insolventieprocedure in eigen regie te saneren.

 

De Nederlandstalige homepage geeft uitgebreide informatie over deze vorm van sanering, die ook interessant is voor Duitse dochterbedrijven van Nederlandse ondernemingen die in moeilijkheden zijn geraakt.

 

Daarnaast adviseert Buchalik Brömmekamp onder andere Nederlandse ondernemers bij het verweer tegen aanspraken van Duitse curatoren en bij alle juridische en bedrijfseconomische problemen bij een crisis.

 

“Hoewel we nog hard bezig zijn om onze kennis van het Nederlands bij te spijkeren, zijn we heel blij dat we Nederlandse geïnteresseerden en cliënten nu een platform in hun eigen taal kunnen bieden," laat directeur en partner Utz Brömmekamp (zie foto) weten.

 

"Op onze Nederlandse website vinden zij alle informatie over onze juridische en bedrijfseconomische kennis in een grensoverschrijdende context.”

 

Het advocatenkantoor is inmiddels lid van verschillende Nederlands-Duitse netwerken en beschikt al over een groot aantal grensoverschrijdende contacten.

 

Het kantoor heeft ook vestigingen in Berlijn, Dresden, Frankfurt en Stuttgart.

 

Zie

 

 

 

0 reacties

Plaats je reactie:

Ik ben geen robot
© 2019 BrabantZaken | Built by Delite, powered by Envation.